samara ile 0-100 km/h = 11,0 sn, sadece açık tip filtre ile |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
samara ile 0-100 km/h = 11,0 sn, sadece açık tip filtre ile |
![]()
|
|
![]() İSTANBUL Bölge Sorumlusu ![]() Grup: Administrator İleti: 3,278 Katılım: 5-July 06 Nereden: Dünya Üye No: 27 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: B Rh + Yaş: 39 Lada Modeli : Lada Samara Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2004 hb ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3,542 Katılım: 5-July 08 Nereden: Heryerden... Üye No: 5,510 Şehir: BURSA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 30 Lada Modeli : Lada Vega Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: Peugeot Boxer ![]() |
Daha ne olsun..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 1,202 Katılım: 16-November 07 Nereden: İSTANBUL ŞİLE 0532.356.35.07 / 0542.214.55.00 Üye No: 3,428 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 43 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: oyuncu Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2006 VEGA H.B 1.6 16V 2. Araç Bilgileri : maxi scooter ![]() |
bakımlı karbüratörlü samara 100km.'yi 10 sn altında alıyor!
şu ana kadar kendi klasmanında rakibi yok diye biliyorum. saygılarımla. Bu ileti zuhri tarafından Oct 24 2010, 09:53 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
![]()
|
|
LADA KULÜBÜ Üyesi ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 263 Katılım: 18-November 08 Üye No: 6,540 Kan Grubu: A Rh + Yaş: 28 Mesleğim: digiturk ![]() |
dostlarım ne yapacaz 100km yi 10 saniyede alıp
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() İSTANBUL Bölge Sorumlusu ![]() Grup: Administrator İleti: 3,278 Katılım: 5-July 06 Nereden: Dünya Üye No: 27 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: B Rh + Yaş: 39 Lada Modeli : Lada Samara Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2004 hb ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 634 Katılım: 18-January 09 Üye No: 6,947 Şehir: BALIKESİR Kan Grubu: B Rh + Yaş: 19 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: Otomotiv Elektromekanik Teknisyeni İsim: C.Kaan Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2001 Lada Vega ![]() |
Bence Hızlanması Ve 2. Viteste 80 Görmesi Kötü Şayet Benim Eski 2000 Lada Samaram 2 De 110'u Görüyordu Ve 0 - 100'ü 8 Saniyenin aLTındaydı !!!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 1,361 Katılım: 5-September 08 Nereden: ISPARTA Üye No: 5,951 Şehir: ISPARTA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 38 Lada Modeli : Diğer Markalar Mesleğim: kamu İsim: .. Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 98 civic 1.6 ies 2. Araç Bilgileri : yok ![]() |
Bu lada kendi göstergesiyle yapıyor demi 100 km yi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3,542 Katılım: 5-July 08 Nereden: Heryerden... Üye No: 5,510 Şehir: BURSA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 30 Lada Modeli : Lada Vega Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: Peugeot Boxer ![]() |
Arkadaşlar 10 s. nin altında bahsedilen rakamlar biraz abartılmış.
|
|
|
![]()
|
|
Bu lada kendi göstergesiyle yapıyor demi 100 km yi ![]() bu lada hız kalibrasyonu yapılmış olan yol bilgisayarına göre yapıyor 100 km yi . gösterge ibresi 105-106 km de iken yol bilgisayarının sinyali duyuluyor |
|
|
![]()
|
|
![]() BURSA Bölge Sorumlusu ![]() Grup: Moderator İleti: 5,885 Katılım: 26-April 07 Nereden: Balkanlar (Filibe) Üye No: 1,684 Şehir: BURSA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 32 Lada Modeli : Lada Samara Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 1993 1500s HB A/C Evo TR 2. Araç Bilgileri : 2010 Renault Laguna III 1.5dCi ![]() |
Benzin bitiyo Yılmaz abi, basma bu kadar
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 4,595 Katılım: 13-May 08 Üye No: 5,132 Şehir: BURSA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 37 Lada Modeli : Lada Samara İsim: sunay 2. Araç Bilgileri : marea liberty 2004 ![]() |
yılmaz abi gene döktürmüşün
![]() |
|
|
![]()
|
|
LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 756 Katılım: 12-December 09 Nereden: Konya Akşehir Üye No: 8,749 Şehir: KONYA Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 30 Lada Modeli : Lada Samara Mesleğim: Hekim İsim: Fatih Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 1992 hb idi... 2. Araç Bilgileri : Mazda RX8 ![]() |
yukarıda da belirtilmiş zaten lada yakıt odalarını Porsche mühendislerine ürettirmiş fakat geriye kalan karburatördür hava filtresidir egzoz manifoldudur egzozdur onların ar-ge çalışmalarını çok yeterli yapmamış o yüzden basit oynamalarla araçlarımıza beygir katmak mümkün ladanın belkide en çok sevdiğim yönü budur geliştirilmeye çok müsait tabiri caizse "kel" bir araçtır doldurmak size kalmış
tebrikler 11sn mükemmel bir değer 10sn den de daha aşşağıya ineceğini pek sanmıyorum -tabi turbo, supercharger gibi eklemeleri saymıyorum- bu arada test tam düz olan bir yolda yapıldı değil mi? paylaşım için teşekkürler iyi forumlar... Bu ileti zoptrik tarafından Oct 26 2010, 08:59 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
![]()
|
|
test tam düz yolda (eğimsiz ve virajsız) yapıldı.
bu arada özür dileyerek belirtmeliyim ki , sadece filtre kiti ile demiştim. daha önceki denemelerde sadece filtre kiti ile 12,2 sn altına düşememiştim. son testte bujilerin montaj şeklini de değiştirmiştim. bunu belirtmeyi unutmuşum. bujinin doğru montaj şekli nedir diye merak edenlere http://www.guvenotolada.com/forum/viewtopi...f=45&t=1169 |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 634 Katılım: 18-January 09 Üye No: 6,947 Şehir: BALIKESİR Kan Grubu: B Rh + Yaş: 19 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: Otomotiv Elektromekanik Teknisyeni İsim: C.Kaan Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2001 Lada Vega ![]() |
Bence Hızlanması Ve 2. Viteste 80 Görmesi Kötü Şayet Benim Eski 2000 Lada Samaram 2 De 110'u Görüyordu Ve 0 - 100'ü 8 Saniyenin aLTındaydı !!! 2.De 110 Görmesi Stock Halde İken 0 - 100 8 Saniye Chip Tuning Var İken Atock Halde 10 Sn'ye Yakın Bir Zamanda Alıyordu ... |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3,396 Katılım: 8-February 08 Nereden: 42 Konya-Antalya 07 Üye No: 4,306 Şehir: KONYA Kan Grubu: B Rh + Yaş: 27 Lada Modeli : Lada Samara İsim: Mert 2. Araç Bilgileri : Renault ![]() |
test tam düz yolda (eğimsiz ve virajsız) yapıldı. bu arada özür dileyerek belirtmeliyim ki , sadece filtre kiti ile demiştim. daha önceki denemelerde sadece filtre kiti ile 12,2 sn altına düşememiştim. son testte bujilerin montaj şeklini de değiştirmiştim. bunu belirtmeyi unutmuşum. bujinin doğru montaj şekli nedir diye merak edenlere http://www.guvenotolada.com/forum/viewtopi...f=45&t=1169 Buji yönüne bundan sonra bende dikkat edeceğim fakat sormak istediğim siz bujierin altına somun koydunuzmu? Somun koyunca sanki kompresyon kaçırmasına daha musayet bir hal alabilir diye düşünüyorumda. |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 759 Katılım: 5-July 07 Üye No: 2,413 Şehir: ANKARA Kan Grubu: AB Rh - Yaş: 37 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: internationale LKW-Fahrer İsim: suni Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2013 Citroen ![]() |
Bujilerin elektrod pozisyonunu dışından işaretleyip mi ayarladınz yoksa başka metodu varmı
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3,396 Katılım: 8-February 08 Nereden: 42 Konya-Antalya 07 Üye No: 4,306 Şehir: KONYA Kan Grubu: B Rh + Yaş: 27 Lada Modeli : Lada Samara İsim: Mert 2. Araç Bilgileri : Renault ![]() |
Linkdeki açıklamaya göre pozisyon dişarıdan işaretlenip ayarlanıyormuş ve tam açıyla yerleştirmek için pul takmak gerekiyormuş söylenene göre.
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 759 Katılım: 5-July 07 Üye No: 2,413 Şehir: ANKARA Kan Grubu: AB Rh - Yaş: 37 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: internationale LKW-Fahrer İsim: suni Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2013 Citroen ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
açıkçası ben pul koymak yerine 2 , gerekiyorsa 3 takım buji satın alıp en uygun olanları seçiyorum.
8-12 adet bujiden mutlaka 4 adedi istediğim pozisyonda oturuyor. |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 24th April 2018 - 05:05 AM |