Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
SamsunDan SelamlaR.., bilGi + Tecrübe
SamsunSporLu
mesaj Jul 28 2010, 08:48 AM
İleti #1

Üye
*

Grup: Lada Kulübü Üyesi
Üye No: 9,829
Kan Grubu: B Rh +
Mesleğim: teknısyen

ben SamsunDan katılıorum arkaDas lar dun gece ıtıbarıyla sıteye uye oldum..(93-94) laDa SamaRa aLmayı dusunuyorum sıteyı bıraz ınceledıgımde akSesuar.. için Guven oto denıo baska bıse denmıo.yakıtla alakalı cok cok farklı gorusler var .. ha buna etken eden cok seyde vardır o ayrı bı konu...kaporta konusunda sanırım kımsenın bı sıkayetı yok.elektrık aksagamla ılgılı olumlu olumsuz yorumlar %5o ye %5o .bide 90 91 ve 92 ıle 93 arasında bı fark varmıdır .. onerılere baktıgımda hep 93 uzerınde durulmus ...amartısor sıstemı sanırım sorunlu sert suspansıyonundan dolayı .. amartısor malıyetlerı nelerdır ve sık arıza yapan hanı her arabanın zayıf yonu vardır ki sanırım algıladıgım kadarıyla sıtedekı bı cok yorumu dıkkate aldıgımda on konsol ve torpıda kısmından sanırım her laDacının Sıkayetı var.. nerelerDır..bandroL ucretLerı nedir.. lpglı subapı eksantrıgı hava fılresı temız yanı bakımlı bı lada yakıt tuketımı ortalmaSıyla nedır .. yanı mantık su kapıda dursun burası karaDeniz Sahın dogan burda senedı bır kaporta ıster sanırım ladada ole bı sorun yasamayız ..? hanı yakıtı az olsun bizi gezdırsın konforu kendımız ayarlarız hıdrolık dıreksıyon harıcı karburatorlu ve enjeksıyon seceneklerı 2ooo modeller ıcın gecerlıdır sanırım bılgılı arkadaslar cevaplarsa sorularımı memnun olıcam..sımdıden tesekkurler
    Go to the top of the page

+Quote Post
    fatih ersözlü_55
    mesaj Jul 28 2010, 06:22 PM
    İleti #2

SAMSUN Bölge Sorumlusu
    Grup Simge

Grup: Lada Kulübü Bölge Sorumlusu
    Üye No: 3,126
    Kan Grubu: A Rh +
    LADA'nızın Modeli: samara 1991 hb
    Mesleğim: jeofizik mühendis

QUOTE(SamsunSporLu @ Jul 28 2010, 05:48 AM) *
    [list=1][/list]ben SamsunDan katılıorum arkaDas lar dun gece ıtıbarıyla sıteye uye oldum..(93-94) laDa SamaRa aLmayı dusunuyorum sıteyı bıraz ınceledıgımde akSesuar.. için Guven oto denıo baska bıse denmıo.yakıtla alakalı cok cok farklı gorusler var .. ha buna etken eden cok seyde vardır o ayrı bı konu...kaporta konusunda sanırım kımsenın bı sıkayetı yok.elektrık aksagamla ılgılı olumlu olumsuz yorumlar %5o ye %5o .bide 90 91 ve 92 ıle 93 arasında bı fark varmıdır .. onerılere baktıgımda hep 93 uzerınde durulmus ...amartısor sıstemı sanırım sorunlu sert suspansıyonundan dolayı .. amartısor malıyetlerı nelerdır ve sık arıza yapan hanı her arabanın zayıf yonu vardır ki sanırım algıladıgım kadarıyla sıtedekı bı cok yorumu dıkkate aldıgımda on konsol ve torpıda kısmından sanırım her laDacının Sıkayetı var.. nerelerDır..bandroL ucretLerı nedir.. lpglı subapı eksantrıgı hava fılresı temız yanı bakımlı bı lada yakıt tuketımı ortalmaSıyla nedır .. yanı mantık su kapıda dursun burası karaDeniz Sahın dogan burda senedı bır kaporta ıster sanırım ladada ole bı sorun yasamayız ..? hanı yakıtı az olsun bizi gezdırsın konforu kendımız ayarlarız hıdrolık dıreksıyon harıcı karburatorlu ve enjeksıyon seceneklerı 2ooo modeller ıcın gecerlıdır sanırım bılgılı arkadaslar cevaplarsa sorularımı memnun olıcam..sımdıden tesekkurler

hoşgeldin siteye temiz bakımlı bir lada alırsan kolay kolay fazla masraf çıkarmaz.. 2000 model üstü ebjeksiyonlu altı karbüratörlü
    lada dan fazla konfor beklemiyecen ama kullanmöası zevklidir. süspansiyonlarda bi sorun yok sert süspnsiyonlu..ladanın yedek parçaları uygundur.. 91,92 ,93 arasında bi fark yok

Bu ileti fatih ersözlü_55 tarafından Jul 28 2010, 06:22 PM yeniden düzenlenmiştir.

+Quote Post
    Sunay
    mesaj Jul 28 2010, 06:55 PM
    İleti #3

LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye

Üye No: 5,132
    LADA'nızın Modeli: samara 94
    Mesleğim: torna-kalıp

hoşgeldiniz

süspansiyonu serttir ama bu sayede yol tutuşu iyidir

yakıtı benzinde ortalama 7-7.5 litre 100 km de lpg de 9-10 litre 100 km de karma kullanımda yakar

iç aksamı plastiktir ve sert olduğu için gacırtı gucurtu çok olur

90-91 -92 -93-94 gibi modellerde hiçbir fark yoktur sadece kısa kaput ve uzun kaput olmak şartıyla iki çeşit vardır geri kalanı herşey aynıdır

99 dan 2004 e kadar olanlar enjeksiyonludur

deniz kenarındaki birçok araba korozyona dayanamaz ve kaporta ister sadece kuş serisi ve lada için geçerli değildir bu konu

benim 94 modelin vergisini yeni ödedim 6 aylık 39 lira

+Quote Post
    SamsunSporLu
    mesaj Jul 28 2010, 10:02 PM
    İleti #4

Üye
    *

QUOTE(Sunay @ Jul 28 2010, 07:55 PM) *
    hoşgeldiniz

süspansiyonu serttir ama bu sayede yol tutuşu iyidir

yakıtı benzinde ortalama 7-7.5 litre 100 km de lpg de 9-10 litre 100 km de karma kullanımda yakar

iç aksamı plastiktir ve sert olduğu için gacırtı gucurtu çok olur

90-91 -92 -93-94 gibi modellerde hiçbir fark yoktur sadece kısa kaput ve uzun kaput olmak şartıyla iki çeşit vardır geri kalanı herşey aynıdır

99 dan 2004 e kadar olanlar enjeksiyonludur

deniz kenarındaki birçok araba korozyona dayanamaz ve kaporta ister sadece kuş serisi ve lada için geçerli değildir bu konu

benim 94 modelin vergisini yeni ödedim 6 aylık 39 lira

tmm esekkur ettım arkadaslar forumun acemılıgı olsa gerek aslında orduklarım daha oıncede sorulmus ..

+Quote Post
    SamsunSporLu
    mesaj Jul 28 2010, 10:07 PM
    İleti #5

Üye
    *

QUOTE(fatih ersözlü_55 @ Jul 28 2010, 07:22 PM) *
    hoşgeldin siteye temiz bakımlı bir lada alırsan kolay kolay fazla masraf çıkarmaz.. 2000 model üstü ebjeksiyonlu altı karbüratörlü
    lada dan fazla konfor beklemiyecen ama kullanmöası zevklidir. süspansiyonlarda bi sorun yok sert süspnsiyonlu..ladanın yedek parçaları uygundur.. 91,92 ,93 arasında bi fark yok

aracı alalımda usta parcacı bılgılerınden yararlanırız arkadasım ... kolay gelsın

baska Diye sorMa SadeCe Samsunspor

+Quote Post
    murathan34
    mesaj Aug 3 2010, 11:02 PM
    İleti #6

LADA KULÜBÜ GOLD Üye

Üye No: 5,968
    LADA'nızın Modeli: 2004 samara 34 fıa 52
    Mesleğim: sualtı sanai(dalgıç)

hoş geldın alacagın aracın şimdiden hayırlı olsun. lada çok farklı bır araçtır tabii bana göre.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Basit Görünüm Tarih: 9th September 2010 - 10:32 PM