Lada Tanıtım Videosu(kendi yapımım) İzlemeyen kalmasın Pişman olmazsınız!!!, yorumlarınızı bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Lada Tanıtım Videosu(kendi yapımım) İzlemeyen kalmasın Pişman olmazsınız!!!, yorumlarınızı bekliyorum |
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ Üyesi ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 339 Katılım: 23-January 09 Nereden: istanbul Üye No: 6,986 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: A Rh + Yaş: 26 Lada Modeli : Lada Vega Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2000 Lada Vega 8V 1.5Li ![]() |
Eline koluna yüreğine sağlık
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ Üyesi ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 387 Katılım: 12-October 09 Nereden: istanbul Üye No: 8,423 Kan Grubu: A Rh - Yaş: 35 Mesleğim: Muhasebe ![]() |
Çok Emek var belli. Güzel çalışma olmış... Eline sağlık...
Türkiyede Lada ile ilgilenmeyen bayilere duyurulur... |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ Üyesi ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 442 Katılım: 23-July 10 Üye No: 9,813 Şehir: MERSİN Kan Grubu: A Rh + Yaş: 27 Lada Modeli : Lada Samara İsim: Adem Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 1500s 90' ![]() |
Eline yüreğine sağlık üstad (:
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 1,361 Katılım: 5-September 08 Nereden: ISPARTA Üye No: 5,951 Şehir: ISPARTA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 38 Lada Modeli : Diğer Markalar Mesleğim: kamu İsim: .. Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 98 civic 1.6 ies 2. Araç Bilgileri : yok ![]() |
hep iyi yorumlar yapılmış bende biraz elestiriyim bari
![]() ancak videodaki kesitler hepsi araklama biraz kendinizde katsaydınız iyi olurdu.Yada forumda teknofatti arkadaşın videoları gibi üye videolarındanda ağırlıklı konulabilirdi. emek harcanmış ancak internet bağlantısı ,youtube download manager ve memories ontv proğramları ile videoyu hazırlamak 30 dakikayı geçmez. yapılan şeyin kötüsü olmaz inşallah kızmamışsınızdır. |
|
|
![]()
|
|
Üye ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 5 Katılım: 13-September 10 Üye No: 10,024 Kan Grubu: A Rh + Yaş: 38 Mesleğim: astsubay ![]() |
abi çok emek vermişsin belli. ellerine sağlık. SÜPER olmuş.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 872 Katılım: 26-July 06 Üye No: 240 Şehir: KAYSERİ Kan Grubu: A Rh + Yaş: 30 Lada Modeli : Diğer Markalar İsim: mehmet emin Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: vw golf 1.8i 2. Araç Bilgileri : peugeot partner 1.9d ![]() |
güzel çalışma olmuş ellerine sağlık
|
|
|
![]()
|
|
LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 756 Katılım: 12-December 09 Nereden: Konya Akşehir Üye No: 8,749 Şehir: KONYA Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 30 Lada Modeli : Lada Samara Mesleğim: Hekim İsim: Fatih Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 1992 hb idi... 2. Araç Bilgileri : Mazda RX8 ![]() |
mükemmel çalışma çelikmotora gönder de ne kadar aptal olduklarını görsünler sanki lada üvey evlatları gibi davranıyorlar prioria bile gelmedi daha Türkiye'ye kızıyorum bu adamlara ya konfor da özellik de bişe bişey sanki orta kesim atarabasıyla geziyor >:I
|
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 24th April 2018 - 05:04 AM |