Lada Vega 1.6 8V TOP SPEED LPGli |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Lada Vega 1.6 8V TOP SPEED LPGli |
![]()
|
|
Üye ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3 Katılım: 11-September 14 Üye No: 14,516 Şehir: ADANA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 26 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: 22222 İsim: fahri Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2006 ![]() |
Bu ileti malshik tarafından Sep 11 2014, 08:39 AM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
![]()
|
|
LADA KULÜBÜ Üyesi ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 251 Katılım: 9-November 13 Üye No: 13,773 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: AB Rh + Yaş: 31 Lada Modeli : Lada Vega İsim: Alper Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2000 sedan ![]() |
Aracı ilk aldığımda istanbul izmit arası ilk uzun yol denememde lpg ile çok rahat bir şekilde 180'i gördüm ve bir çok multijet ve reno'yu arkamda bıraktım. 180'i gördükten sonra bıraktım artık, zira lpg ile 180'i rahat gören araç benzinde 200'e çok daha hızlı bir şekilde ulaşır. buarada aracım 1.5 8valf
|
|
|
![]()
|
|
Üye ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 3 Katılım: 11-September 14 Üye No: 14,516 Şehir: ADANA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 26 Lada Modeli : Lada Vega Mesleğim: 22222 İsim: fahri Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2006 ![]() |
Bu arabayla 200u gectim. elm327 cihazla olcum yaptim 211 km/h ye ulasti lpgyle
|
|
|
![]()
|
|
Üye ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 11 Katılım: 7-September 14 Üye No: 14,502 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: A Rh + Yaş: 31 Lada Modeli : Lada Vega İsim: kerim Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2006 1.6 8v ![]() |
Buyuk cesaret
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 836 Katılım: 25-January 08 Nereden: sakarya Üye No: 4,154 Şehir: KARABÜK Kan Grubu: B Rh + Yaş: 28 Lada Modeli : Lada Vega İsim: sabri Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: 2006 1.6 16v sw ac 2. Araç Bilgileri : tabanway ![]() |
Cahiliye döneminde benimde böyle denemelerim oldu. Yapmamak lazım. Sonuçta bizim arabalar motoru ne kadar iyi olsa da güvenli hızı 120 bilemedin 140. Ondan sonrası intihara girer.
|
|
|
![]()
|
|
LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 2,074 Katılım: 4-July 06 Üye No: 18 Şehir: ANKARA Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 29 Lada Modeli : Diğer Markalar İsim: 21093 Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: Peugeot 207 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ GOLD Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 767 Katılım: 13-February 13 Üye No: 13,116 Şehir: İSTANBUL Kan Grubu: A Rh + Yaş: 42 Lada Modeli : Diğer Markalar İsim: Melih Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: Skoda Fabia Combi 1.4 Elegance - Lada Samara 1.5i ![]() |
Arabada hiç benzin yok benzini bu kadar bitirirseniz ve aracınızı bu şekilde kullanırsanız benzin pompası kesin yanar benzin pompasını soğutan depodaki benzindir. 2001 model bir vega almıştım sahibi sağolsun araca benzin koymamış hatta arabayı sıralı sistem lpg vardı lpg düğmesinden çalıştırıyordu benzin pompasındaki plastik aksamlar erimiş ve kabın şeklini almıştı... Benzin pompası 100 tl falan sanırım birde orjinalini bulmakta ayrı bir iş.
|
|
|
![]()
|
|
Arabada hiç benzin yok benzini bu kadar bitirirseniz ve aracınızı bu şekilde kullanırsanız benzin pompası kesin yanar benzin pompasını soğutan depodaki benzindir. 2001 model bir vega almıştım sahibi sağolsun araca benzin koymamış hatta arabayı sıralı sistem lpg vardı lpg düğmesinden çalıştırıyordu benzin pompasındaki plastik aksamlar erimiş ve kabın şeklini almıştı... Benzin pompası 100 tl falan sanırım birde orjinalini bulmakta ayrı bir iş. dikkatlisiniz ses yapıyor pompa zaten ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() LADA KULÜBÜ PREMIUM Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Lada Kulübü Üyesi İleti: 1,676 Katılım: 6-March 08 Üye No: 4,555 Şehir: BURSA Kan Grubu: A Rh + Yaş: 35 Lada Modeli : Lada Samara İsim: reyhan Lada'nızın Model Yılı ve Detayları: vega ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 26th April 2018 - 03:58 AM |